Fotografie


Een greep uit ons portfolio.
 

"Beelden zeggen meer dan woorden"

Een bekende uitspraak maar hij is meer dan waar. Zeker op vluchtige media zoals website en social media is het trekken van de aandacht door beeld belangrijk. En dat gebeurt door het kiezen van het juiste beeldmateriaal, passend bij de inhoud van de site of pagina.

Sfeerbepalers

Bied jij geen fysiek product, maar bijvoorbeeld een dienst? Dan wordt passende sfeerbeelden gezocht die de sfeer en kwaliteit uitstralen van jouw bedrijf. Bied je producten aan, dan is het van belang om professionele foto’s van jouw producten te tonen. Jouw klanten moeten alle details van jouw product goed kunnen bekijken.

Hoge resolutie

Alle foto’s worden in hoge resolutie gemaakt waarna ze bewerkt worden. Afhankelijk van het pakket dat je afneemt, ontvang je digitaal een bepaald aantal foto’s in hoge resolutie (geschikt voor drukwerk) en/of op webformaat (geschikt voor online gebruik).

Keuze uit pakketten


Bij Pica2Studio is er keuze uit verschillende pakketten: bedrijfs- of productfotografie. Of een mooie shoot van jou en je zwangere buik, of je huisdier. Heb je andere wensen? Laat deze gerust weten en wij maken een mooi pakket voor jou op maat.

Binnen- en buitenfotografie / bedrijfsfotografie

Heb je nog geen geschikt beeldmateriaal van jouw bedrijf? Of ben je toe aan nieuw materiaal? Met een professionele fotoreportage van jouw bedrijfspand, interne processen, werkzaamheden of andere aspecten van het bedrijf wordt het in beeld gebracht. Dit kan zowel binnen- als buitenfotografie zijn.

Bekijk tarieven >

Productfotografie

Verkoop je producten online? Dan moeten deze in jouw webwinkel goed naar voren komen en op hun best gepresenteerd worden. In de fotostudio is een apart deel voor productfotografie ingericht. De objecten worden van alle kanten belicht en als gebruik gemaakt wordt van een witte achter- en ondergrond, kan het object later digitaal ‘vrijstaand’ gemaakt worden.

Bekijk tarieven >

Portretfotografie

Niet alleen kan gefotografeerd worden voor bedrijven. Ook voor particulieren zijn fotoshoots mogelijk. Dit kunnen foto’s van jouw geliefde huisdier zijn, je paard of mooie beelden van jouw zwangere buik. Afhankelijk van het onderwerp, worden de foto’s buiten of in de studio gemaakt.

Bekijk tarieven >