Grafisch Ontwerp


Een greep uit ons portfolio.
 

Vertrouwen

Met professionele uitingen voor zowel online als offline kweek je vertrouwen bij de (potentiële) klant. Aandacht voor de kleine details kunnen daarin net dat verschil maken. Vanuit ruime ervaring weet waar op gelet moet worden om te komen tot een uitnodigend beeld. Compositie, te gebruiken beeld, lettertype – alles krijgt evenveel aandacht. Het resultaat moet passen bij de huisstijl van jouw bedrijf en de boodschap moet helder bij de doelgroep overkomen.

Drukwerk en promotieartikelen

Flyers, brochures en promotieartielen zijn van groot belang om jouw producten bekend te maken en jouw naamsbekendheid te vergroten. Een mooi ontwerp komt het best tot zijn recht als het op een goede manier gedrukt wordt. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het is te bedrukken: van huisstijl (visitekaartjes, briefpapier) tot promotiemateriaal (pennen, ballonnen, flyers), bedrijfsbrochures en nog veel meer.

Alles geregeld

Je kunt dus wat ontworpen is ook laten drukken en bij jou af te laten leveren. Hiermee het gehele bestelproces volledig verzorgd. De bestanden voldoen aan de (technische) specificaties en controles op de drukproeven worden voor jou gedaan. Zo ben je verzekerd van kwaliteit. Het drukwerk wordt gedaan door een vaste, gerenommeerde partner die staat voor hoge kwaliteit.

Geen standaard werk


Online kun je tegenwoordig zelf een flyer samenstellen. Maar zonder kennis van wat werkt, waarom een flyer wel of niet gelezen wordt, is de flyer het vaak nét niet. En mist het zijn doel. Laat daarom jouw flyer door een professional ontwerpen. Dit verhoogt de effectiviteit van jouw campagne en betaalt zich op die manier terug.
Flyer ontwerp al vanaf € 99!

Shutterstock

Ontwerpen van Pica2Studio zijn nu ook verkrijgbaar op Shutterstock. Het gaat om eigen gemaakte illustraties gericht op verschillende onderwerpen en fotomateriaal.