Identiteit: logo en huisstijl


Een greep uit ons portfolio.
 

Passend bij jóu

Een goed logo en huisstijl moet bij jouw bedrijf passen, moet uitstralen wat jij biedt en aanspreken bij jouw doelgroep. Speels, strak, modern, kleurrijk – in een logo is veel mogelijk. Jouw logo is de basis voor alle beeldende aspecten van je bedrijf: website, briefpapier, visitekaartje etc. Hiermee wordt herkenbaarheid gecreëerd en kun je jezelf onderscheiden van de concurrent. Het is daarom een heel belangrijk aspect in jouw onderneming en mag niet onderschat worden.

Logo ontwerp

Nadat gezamenlijk besproken is wat jouw wensen, ideeën en doelstellingen zijn, ontvang jij een paar verschillende eerste opzetten. Na jouw feedback worden deze verder uitgewerkt en verfijnd. Uitgangspunt is dat het logo praktisch en onderscheidend moet zijn. Kleur, vorm en lettertype zijn hierin bepalend. Het definitieve logo moet volledig passen bij de filosofie van jouw bedrijf, jij moet je ermee kunnen identificeren.

Huisstijl

Aan de hand van jouw logo wordt de huisstijl voor jouw bedrijf ontwikkeld. Visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, schrijfblokken – er is veel mogelijk. Jij geeft aan wat je nodig hebt en het wordt voor je aangemaakt. Om het nog makkelijker te maken, kan er voor gezorgd worden dat het gedrukt en al bij jou afgeleverd wordt. Hiervoor wordt samengewerkt met een gerenommeerde drukkerij.

Je huisstijl meteen goed op orde


Er komt heel veel kijken bij het starten van een eigen bedrijf: bedrijfsplan, inschrijven KvK, belastingdienst – noem maar op. Dan is het prettig als je bepaalde zaken kunt uitbesteden, zoals het ontwerpen van een logo en huisstijl, tot aan een eerste website.