Over Pica2Studio


Brigitte Wijnbergen

Brigitte Wijnbergen

Na jarenlang voor een baas gewerkt te hebben, eerst als consultant en vervolgens als marketing coördinator, heeft Brigitte Pica2 opgericht. Met de all round kennis en ervaring van marktonderzoek, marketing en design, weet ze bedrijven op een integrale maar vooral praktische wijze te ondersteunen met de (online) marketing van hun bedrijf.

Pica2

Pica2Studio maakt onderdeel uit van Pica2, waarin de krachten van consultancy, online marketing en design gebundeld zijn. Hierdoor is een integrale aanpak voor jouw bedrijf mogelijk, van opzet, coördinatie tot uitvoer. Maar ook losse onderdelen kunnen vanuit Pica2 opgepakt worden: opzetten van e-mailmarketing en instellen automation, content (her)schrijven of verbeteren van je SEO.

Meer weten? Neem contact op!

Creatief

Niet alleen digitaal is Brigitte creatief, ook met de ‘ouderwetse’ mediums is ze graag creatief bezig. Schetsen in de dierentuin, modeltekenen of heel gedetailleerde dierenportretten in pastel/olieverf.

Al deze werken kun je bekijken op de site AtelierBrigitte.

Alle vermelde tarieven op deze site zijn exclusief BTW | Bij alle pakketten geldt een aanbetaling van 30% bij opdrachtverstrekking, 30% één maand na opdrachtverstrekking en het restant van 40% bij oplevering opdracht | Bij het verstrekken van een opdracht, verklaar je je akkoord met Algemene Voorwaarden| Fouten en wijzigingen voorbehouden.

Pica2 
Geregistreerd als Autónoma in Spanje onder Brigitte A.A. Hageman
BTW ESY9235979K
Bank: ES8800817430490001528862