Starterspakket


Vertaling van jouw idee

Er komt veel kijken bij het starten van een eigen bedrijf: bedrijfsplan voor een financiering, inschrijven bij de Kamer van Koophandel, regelen zaken belastingdienst – noem maar op. Daarom is het prettig als je bepaalde zaken kunt uitbesteden aan iemand die met je meedenkt en jouw ideeën vertaalt en visualiseert.

Logo en huisstijl

Als je bedrijf straks echt van start gaat, wil jij natuurlijk bij al je potentiële klanten een goede indruk achterlaten. Dit doe je onder andere met een professioneel vormgegeven visitekaartje. Maar dan wel met een logo die jóuw idee en filosofie van jouw bedrijf uitstraalt.

Website

Een website heb je tegenwoordig gewoon nodig. Het moet er professioneel en goed verzorgd uitzien. Het moet vertrouwen uitstralen aan mensen die je site bezoeken. Besteed het bouwen van je site dan uit aan iemand die met jou meedenkt en jouw huisstijl vertaalt naar het internet.

Wat kun je verwachten?


Bij ons kun je terecht voor veel verschillende starterspakketten. Van het ontwikkelen van het logo al dan niet met huisstijl tot het gehele pakket inclusief drukwerk en website. Je bepaalt waar je behoefte aan hebt. Zit tussen de pakketten niet wat je zoekt? Neem gerust vrijblijvend contact op. Er kan altijd een voorstel op maat gemaakt worden.

Overzicht starterspakketten


Klik op de afbeelding om het overzicht groter te bekijken.
* Bij alle starterspakketten webdesign is het schrijven van alle content en het verzamelen/maken/aankopen van beeldmateriaal uitgesloten. Deze werkzaamheden kunnen wel door Pica2 ter hand genomen worden. Vraag hier rustig naar!

Zit jouw pakket er niet tussen?

De samengestelde pakketten zijn een indicatie van wat mogelijk is. En omdat niemand hetzelfde is, is het ook altijd mogelijk om een ‘op maat’ pakket te laten samenstellen. Vul het formulier in en er wordt contact met je opgenomen. In overleg met jou wordt bepaald wat voor jouw situatie de beste aanpak en oplossing is.

Jouw op maat pakket

Stel je eigen pakket samen

Waar gaat je voorkeur naar uit hoe contact wordt opgenomen?

9 + 3 =