Webdesign


Een greep uit ons portfolio.
 

Jouw eigen website

Een website is tegenwoordig noodzakelijk om jouw bedrijf bekend te maken onder (potentiële) klanten.  Uit onderzoek is gebleken dat het, ook voor kleinere ondernemingen, echt bijdraagt in jouw omzet (lees deze blog).

Jouw site moet niet alleen vertellen wat je biedt, het is ook de spil van je online marketing. Een goede structuur, opbouw en design draagt bij aan de effectiviteit en een goede conversie van je site. Zorg daarom voor een professionele site, al dan niet met een webshop.

Heb je al een design voor je site? Ook die kunnen wij perfect voor jou bouwen en realiseren.

 

Compleet

De sites die door ons worden gemaakt, sluiten aan bij jouw huisstijl. Van begin af aan wordt rekening gehouden met SEO (Search Engine Optimization), niet alleen qua teksten maar ook in de backend van de site. Om jouw potentiële klanten tot actie over te halen, wordt standaard een CTA (call to action) ingebouwd, bijvoorbeeld offerte aanvragen, aankoop doen etc. Omdat content een grote rol speelt in de SEO worden de teksten voor jouw site gescreend aan de hand van de input die je levert. Uiteraard krijgt jouw site een responsive design, zodat de site goed tot zijn recht komt op desktop, tablet en mobiele telefoons.

WordPress

Alle sites worden in WordPress gemaakt. Dit is open source, gebaseerd op een CMS (content management systeem) en is wereldwijd ca. 75 miljoen keer toegepast. Met het CMS kun je zelf jouw teksten beheren en actueel houden. Uiteraard kun je dit ook  aan ons overlaten, zodat met elke wijziging rekening gehouden wordt met de SEO en alle andere facetten van de online marketing.

De realisatie van het design wordt gemaakt met een premium theme, WooCommerce wordt gebruikt voor het toevoegen van een webshop in jouw site. Volledig geïntegreerd en gebruiksvriendelijk.

Starterspakketten


Er komt heel veel kijken bij het starten van een eigen bedrijf: bedrijfsplan, inschrijven KvK, belastingdienst – noem maar op. Dan is het prettig als je bepaalde zaken kunt uitbesteden, zoals het ontwerpen van een logo en huisstijl (en website). Zodra jij de zakelijke aspecten geregeld hebt en jouw logo/huisstijl/website is klaar, kun jij meteen echt aan de slag met je bedrijf en het werven van klanten!

Met het ontwerp logo/huisstijl krijg jij het volgende:

  • Logo ontwerp
  • Ontwerp visitekaartje
  • Ontwerp briefpapier
  • Ontwerp enveloppen